Positive bekræftelser og Louise L. Hay

Nå, er i så begyndt at lægge vendespil her i huset ?

Min klient var på vej ud af døren, da hun halvt spørgende halvt konstaterende sagde ordene;
“Er i så begyndt at lægge vendespil her i huset ?” mens hun pegede på kortene der lå på bordet i min entré.
“Vendespil……jaaa det kan du egentlig godt kalde dem” svarede jeg.
“Jeg vender ihvertfald et kort hver dag, det er blevet sådan en hyggelig daglig rutine” .
Kortene min klient hentydede til er englekort. Englekort er små kort med positive bekræftelser og kærlige svar.

Positive bekræftelser – et kraftfuldt værktøj

Den første gang jeg blev opmærksom på den kraftfulde effekt af positive bekræftelser (også kaldet affirmationer) var, da jeg i slut firserne læste klassikeren “Helbred dit Liv” af den skønne kvinde Louise L. Hay. Bogen gjorde stort indtryk på mig. Det er en fantastisk bog, hvor positive bekræftelser er krydret med øvelser, eksempler samt forfatterens egne erfaringer.

I bogen formår Louise L. Hay at åbne for en forståelse for hvordan sygdomme kan hænge sammen med psykiske og følelsesmæssige årsager. Bagerst i bogen er en liste over metafysiske forhold, både enkelt og fint formuleret. 

Bogen “Helbred dit liv” er en selvhelbredelsesbog og en populær efterfølger til bogen “Sund i sind – Sund i krop” af samme forfatter. Jeg kan varmt anbefale begge bøger.

Min yndlings tekst fra bogen “Helbred dit Liv”

“Inderst inde i mig er der en uendelig kilde af kærlighed.  Jeg lader nu denne kærlighed komme op til overfladen. Den fylder mit hjerte, min krop, mit sind, min bevidsthed, hele mig, og den stråler ud fra mig i alle retninger og vender tilbage til mig mangedoblet. Jo mere kærlighed jeg bruger og giver, jo mere har jeg at give af; forsyningen er uendelig. Når jeg bruger kærlighed HAR JEG DET GODT, kærlighed er et udtryk for min inderste glæde. Jeg elsker mig selv, derfor tager jeg kærligt vare på min krop. jeg nærer kærligt min krop med sund mad og drikke…………
Jeg elsker mig selv, derfor tilgiver og slipper jeg fuldstændigt fortiden og alle tidligere oplevelser, og jeg er fri.  Jeg elsker mig selv, derfor lever jeg i nuet, oplever hvert øjeblik som godt og ved at min fremtid er lys, lykkelig og tryg, for jeg er et elsket barn af Universet og Universet tager sig kærligt af mig nu og til evig tid. 
Og sådan er det.”

                                                    Louise L. Hay, “Helbred dit liv”

 

Du kan jo begynde med at skrive på dit spejl

På detdejligelivs Fb. side og Instagram kan du regelmæssigt modtage positive bekræftelser, citater og kærlige spørgsmål for reflektion – under overskriften “Dagens Tankebolsje”.
God fornøjelse <3
Kærlig hilsen Lisbeth Grøhn, skribent på detdejligeliv.dk

Del gerne
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *