Om mig

Kære læser – kære dig

Velkommen her til min blog det dejlige liv

Jeg er 50 år og er gift med Michael og sammen har vi to voksne dejlige børn.

Tilbage i 1993 blev jeg uddannet Afspænding- og Bevægelsespædagog det der i dag hedder Psykomotoriker.

Gennem de sidste 25 år har jeg uddannet mig til Kropspsykoterapeut, Yogalærer og Life- Business Coach.

Har kurser i Japansk Face lifting, Reiki, Bodynamics, Pilates, Afrikansk dans, Healingsmassage, OL smerteteknik, Cubbing Bindevævsmassage, Meditation og Mindfullness.

De sidste 25 år har jeg undervist og behandlet i privat-, erhvervs- og institutionregi og jeg har elsket den variation og de udfordringer og input det har givet mig.

Efter 25 år som underviser og behandler – har jeg nu pr. august sagt alle hold og ansættelser op.

Crazy ja måske ….men det er simpelthen bare tid til noget nyt.

Jeg har privat indrettet undervisnings- og behandlingsrum  og nyder at tilbyde undervisning og forskellige behandlinger, hvor der er fokus på den enkelte og hvor der er tid og rum til kærligt nærvær.

Jeg elsker..

Jeg elsker at grine selvom mine store børn jævnligt fortæller mig at jeg ingen humor har.

Jeg elsker at fordybe mig i et emne gerne omhandlende krop, psyke og sjæl. Have en holistisk tilgang i forening af krop, sind og ånd

Jeg elsker at vide og tilegne mig viden ifht fx vitaminer og mineraler og deres indflydelse på hele vores organisme.Det interesserer mig, at kende meridianpunkterne og kunne stimulere dem ifht smerter og ubalancer.

Jeg vælger at betragte smerter som kroppens budbringere.

Jeg elsker alt der giver mig glæde og nydelse – mine store interesse er yoga og i det hele taget kropsudfoldelse som at danse – gerne med min skønne mand som jeg nu har danset sammen med i ægteskab siden 1995.

Jeg elsker at danse, vinterbade, vandre, meditere, dyrke yoga og høste min urtehave. Jeg elsker saunagus, havkajak og at tilegne mig ny viden indenfor alternative behandlingsmetoder.

Jeg elsker øjenkontakt og fordybelse og udforskning at forskellige behandlingsmetoder. Lige for tiden er det hjernetræning, balance og koordinering der optager mig –  hvordan påvirker hjernetræning vores psyke og sundhed.

Men allermest elsker jeg hverdagen, i min rolle som mor, kæreste, datter, søster,ven, svigerdatter, svigerinde, underviser, behandler, og nu også som Blogger.

 

Her på bloggen glæder jeg mig til at præsentere fif og guides i din søgen mod den selvhelbredende kraft og forhåbentlig belyse veje til at aktivere denne – hjælpe dig til at finde vej i junglen af alternative behandlingsmetoder, kost- og træningsråd.
Jeg håber, at du vil læse med og forhåbentlig blive inspireret til større sundhed og velvære, nydelse og selvforkælelse

Jeg skriver fra hjertet med udgangspunkt i, at der ikke findes en sandhed men mange muligheder, veje at gå og inspirationskilder til alle os så forskellige vi er som mennesker.

Jeg tror på

Universet har altid har en plan

Vi er elsket og værdsat.

Vi har intet at frygte.

Vi kan ikke gøre noget forkert.

Størst af alt er kærligheden.

Del gerne
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter