Øreakupunktur – Jeg elsker traditionel kinesisk øreakupunktur <3

Migræne, Allergi, Smerter I Bevægeapparatet, Sukkertrang, Rygeafvænning var nogle af de første lidelser, vi lærte om i Øreakupunktur-uddannelsen.

Behandling med øreakupunktur kan så meget andet i forhold til Golf-/Tennisalbue, Stress, Lavt Immunforsvar, Forstoppelse, Betændelsestilstande, Gigt, Psykosomatiske problematiker, Kvalme, Tandpine, For Højt Blodtryk, Tinnitus, Hedeture og meget andet.

Øreakupuktur kan stå alene som behandlingsform også set i forhold til NADA (psykisk afbalancering) og 5 punkts øreakupunktur, men øreakupunktur er også en fantastisk supplerende behandling i forhold til andre behandlinger.
Når man booker behandlinger af varighed min. 1 time – Massage, Japansk Facelifting, Coaching og Psykomotoriske Behandlinger – er støttende Øreakupunktur-Behandling inkluderet i prisen. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger og priser på onlinebooking HER

Hvad er øreakupunktur ?

Øreakupunktur er, når man bruger det ydre øre til at hjælpe med at diagnosticere og behandle ubalancer i kroppen.
Du kender måske fra håndakupunktur eller zoneterapi ,hvordan et lille afgrænset område af kroppen anvendes som et anatomisk landkort. Hvert lille punkt på landkortet bruges diagnostisk og terapeutisk som en slags projektion af hele organismen. Ørets landkort tegner et billede af hele organismen.
Det menes at øreakupunktur stammer fra ca. 500 f.Kr.
Hvis du vil læse mere om Øreakupunktur, så har læge og akupunktør Eckhard Bick skrevet en fremragende bog. 

Øreakupunktur med laser, nåle, permanåle, magnetkugler eller frø

Jeg er bange for nåle, kan jeg stadigt få glæde af øreakupunktur ?

Både laser, frø og magnetkugler er glimrende alternativer til alm. nåle og permanåle.
Øreakupunktøren kan benytte laser eller nåle der sidder i under behandlingen. Frø, magnetkugler eller permanåle du typisk vil beholde i øret max. 10 dage

Så svaret er ja !

Jeg er vild med Øreakupunktur og imponeret over, hvordan den Traditionelle Kinesiske Øreakupunktur har givet mig endnu et redskab til forståelse og behandling af den vidunderlige fantastiske krop.

Med kærlig hilsen Lisbeth Grøhn ♥
 

Del gerne
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *