Høfeber og allergisk snue – Øreakupunktur og Høron mod pollenallergi

Ifølge kalenderen er det snart forår og sommer – og for mange betyder forår og sommer også pollenallergi. 
Høfeber og allergisk snue kan udløses af andet end pollen, f.eks støvmider, svampesporer, dyrehår og bestemte fødevarer. For de fleste mennesker skyldes høfeber dog en allergisk reaktion på pollen.  
Lider du af høfeber/allergi , er det en god ide at forberede dig ….begynde med Øreakupunktur og  Høron  ca. 2 måneder før “pollensæsonen” begynder – altså forebyggende. Men både Øreakupunktur og Høron kan også virke/indtages når du har allergien – altså i akutfasen.  Hvis du gerne vil prøve at undgå de allergiske reaktioner og blive fri – er det en god ide at begynde behandling nu. 

Jeg fik min birkepollenallergi væk med Høron og Øreakupunktur

Jeg husker tydeligt foråret 1993. Et travlt forår fuld af omvæltninger. Jeg var lige flyttet til en smuk gammel villa med den mest fantastisk have fuld af birketræer. Det begyndte med at øjnene kløede, næsen løb, og så nøs jeg. Aldrig før (eller siden) havde jeg oplevet en allergisk reaktion – det var voldsomt, da det også generede mit åndedræt. Diagnosen: Høfeber udløst af birkepollen.
Diverse antihistaminer fra lægen og håndkøb kunne tage nogle af de værste symptomer, men der var bivirkninger.

Heldigvis blev jeg gjort bekendt med Øreakupunktur og det homøopatiske lægemiddel Høron 
Kombinationen af Øreakupunktur og Høron fjernede ikke bare symptomerne mere effektivt, men der var heller ingen bivirkninger…ingen sløvhed og ingen kemi. Til orientering har jeg i dag ingen pollenallergi. Men jeg har altid en flaske Høron med mig, de dage birkepollentallene er særligt høje – så jeg kan tage akutdosis, hvis jeg skulle få høfeber, men jeg tager ikke mere Høron forebyggende…det gjorde jeg kun de første 3 år efter første udbrud af høfeber. 

Behandling af høfeber/allergi med Øreakupunktur 

Akupunktur har vist sig at være særligt effektivt til at lindre symptomerne fra høfeber og allergi. Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger, der er behov for…det afhænger af hvor kraftig en allergi der er. Behandlingen fortsættes til der mærkes væsentligt lindring eller fuldstændig ophør ad symptomer. Øreakupunktur behandling kan være med eller uden brug af nåle. Du kan læse mere på onlinebookingdetdejligeliv. 

Behandling af høfeber med Høron

Høron har igennem årene hjulpet rigtig mange allergikere, da det som regel har en lige så sikker og hurtig effekt som antihistaminer. Høron styrker din organisme til at reagere normalt på et “pollenangreb” Høron siges at virke bedst, hvis den de første år tages forebyggende inden høfeberen opstår – altså ca 2 måneder før forventet udbrud – men som nævnt tidligere, så uanset om man har taget Høron forebyggende eller ej, så er det vigtigt at tage Høron i en akutdosering, hvis et høfeberanfald er på vej.

Forebyggende dosering – voksne og større børn: 10 dråber – 3 gange dagligt i lidt vand.

Akut dosering: 30-50 dråber i et glas vand, indtages slurkvis over 1/2 time, indtil mærkbar forandring    indtræder.

Høron kan købes i diverse helsekostforretninger.

Tips og tricks

-Køb gerne flere flasker Høron og placer en på arbejdspladsen, i bilen og i tasken.
-Jeg har ofte taget dråberne direkte fra flasken uden vand – altså dryppet dråberne ned i munden – da jeg derved har  haft nemmere ved at få indtaget dråberne.
-Kombinér gerne homøopatisk behandling med Høron med at skylle næsen med saltvandsspray flere gange dagligt i pollensæsonen. Du kan også skylle øjnene med særligt øjenskyllemiddel.
-Undgå unødig kontakt med det, der udløser den allergiske reaktion.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Fortæl gerne din læge om Øreakupunktur og Høron – det er altid godt at samarbejde.
Du er velkommen til at kontakte mig for mere information.

Kærlig hilsen Lisbeth Grøhn, skribent på detdejligeliv.dk ♥

Kender du en med høfeber/allergi du ønsker at informere om dette blogindlæg ? du kan sende dette indlæg på mail eller messenger….eller via facebooksiden tagge personen. Tak fordi du deler.


 

Del gerne
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter

1 tanke om “Høfeber og allergisk snue – Øreakupunktur og Høron mod pollenallergi”

  1. Pingback: Hvorfor minus gluten, minus mælk, minus sukker og minus alkohol? - Det dejlige liv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *