Hjælp til Selvhjælp – Foredrag og Dagens Øvelse

De sidste par uger har jeg valgt at dele “Dagens Øvelse ” på Facebook siden og Instagram til Detdejligeliv

Ordene #Detdejligelivdkdagensøvelse og #Hjælptilselvhjælp beskriver egentligt meget godt budskabet.

Jeg ønsker simpelthen at dele min viden med mange flere. Jeg elsker når en klient har været til behandling hos mig og går hjem med en henvisning til en øvelse de bare lige kan gå ind og finde på fb. siden og instagram. Jeg elsker tanken om, hvis ikke man har tid eller råd til at booke en behandling hos mig, så kan man finde hjælp til selvhjælp ganske gratis og når det passer ind. Øvelser der KAN LAVES HVOR SOM HELST OG NÅR SOM HELST.

Igår var jeg ude og præsentere oplæg/foredrag HJÆLP TIL SELVHJÆLP. 

I dag bookede klinikpersonale på lokale lægehuse mig til et oplæg med udgangspunkt i DAGENS ØVELSE og HJÆLP TIL SELVHJÆLP.

Jeg er glad, det giver så meget mening !

Når en helt gruppe/arbejdsplads bliver præsenteret for øvelser og vejledning i forhold til behandling af eksempelvis hovedpine, tankemylder, tennis/golfalbue, uro i benene, skulder/nakke spændinger etc. giver det en god synergieffekt. Det er rart som individ at vide, at man selv kan afhjælpe skader, skavanker og smerter. Endnu bedre er det, at når en hel arbejdsplads bliver præsenteret for HJÆLP TIL SELVHJÆLP, så kan alle huske hinanden på de gode vaner og hjælpe ikke bare sig selv men også sin næste. Det giver mening !

Billedet nedenfor viser et billede af en video, du kan finde på detdejligeliv Facebookside, Instagram og Story.
God fornøjelse! 

De kærligste hilsner Lisbeth Grøhn, skribent på detdejligeliv.dk

 

Del gerne
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *