Efterårsklar – med kosttilskud

Er det virkelig nødvendigt at tage kosttilskud?

For mit vedkommende er svaret, ja.  Til trods for, at jeg spiser rimelig sundt og varieret, har jeg brug for kosttilskud. Særligt har jeg brug for d-vitamin og Omega 3.

Grundlæggende tror jeg, vi alle har brug for støttende kosttilskud i hvert fald henover de mørke efterårs- og vintermåneder.

Bliv testet for hvilke vitaminer og mineraler, du har brug for

Hvis du gerne vil testes for, hvad du har brug for af kosttilskud, kan du kontakte en biopat eller kinesiolog.
Læs mere om kinesiologi og se præsentationen af den kinesiolog, jeg varmt anbefaler. Find linket HER

Jeg mener, det er en god investering at betale for en test. Derved finder du ud af, hvad din krop rent faktisk mangler og kan købe de rette kosttilskud og undlade at investere i dyre kosttilskud, du ikke har brug for.

Her ser du de vitaminer og mineraler, der virker støttende for mig.

D-VITAMIN                                                                 D-pearls, også kaldet også kaldet solens vitamin

MINERAL                                                                     Calcium/magnesium

MINERAL                                                                     Zink

MULITI VITAMIN                                                      Vitamun

ESSENTIELLE OMEGA 3 FEDTSYRER                Omega 3

Om morgenen indtager jeg en skefuld Omega 3. Til aftensmåltidet indtager jeg 2 d-vitamin, 2 calcium/magnesium, 2 zink og 2 multivitamin.
Tip: Efter indtagelse af min skefuld Omega 3 drikker jeg et glas citronvand. Dette gør det nemmere for mig, at få drukket olien, da jeg bestemt ikke synes om konsistensen. Hvad citronvand er godt for, må beskrives i et helt andet indlæg.

Måden, vi i vores familie husker på at få indtaget kosttilskuddene, er ved at placere kosttilskuddene centralt  i en smuk skål på bordet – selvfølgelig undtaget de kosttilskud, der skal opbevares på køl. Omega- 3 skal opbevares på køl efter åbning.

Mine anbefalinger

I den lokale helsekost- og livsstilsbutik handler jeg næsten alle kosttilskud.
Butikken hedder Hr& fru Sørensens Urtehjørne, og jeg er vild med den. En ting er, at butikken er fyldt med alverdens lækre varer – lige fra kosttilskud til hudplejeprodukter. Men det vigtigste for mig er, at der er en super sød og kompetent betjening. Louise ved virkelig noget, om de varer hun har på hylderne.
Du bliver mødt med et smil og hele butikken emmer af kærlighed.

Du kan finde Hr& fru Sørensens facebookside lige HER

♥ Interessant læsning HER læser du Radiodoktor, Carsten Vagn Hansens indlæg,
“Kampen for Kosttilskud”.


Sponsoreret indlæg 

Del gerne
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter

2 tanker om “Efterårsklar – med kosttilskud”

  1. Pingback: Kinesiologi - hvad er det? - Det dejlige liv

  2. Pingback: Hvorfor minus gluten, minus mælk, minus sukker og minus alkohol? - Det dejlige liv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *