Fra diskusprolaps, tennisalbue til personlig udvikling – En dag i mit behandlingslokale


Klar til dagens klienter

Jeg går her i mit lille behandlingslokale og gør klar til dagens klienter. Jeg fylder vandkanden og tænder stearinlyset og tjekker at de rigtige olier er blandet og lammeskindet og puderne ligger så jeg kan finde dem. Jeg fylder op med permanåle og magnetfrø til øreakupunktur. Jeg skifter uldtæppet ud med et bomuldstæppe og lukker døren ind til den infrarødesauna.
Jeg slår op på onlinebooking systemet – https://onlinebookingdetdejligeliv.onlinebooq.dk 
Jeg kigger i kalenderen. Hvem har booket nye tider og hvilke behandlinger har de booket?
Idag har jeg 5 behandlinger men 5 meget forskellige behandlinger.


10 år gammel diskusprolaps

Den første klient har bestilt en helkropsmassage 60 minutter. Denne klient kom første gang hos mig for 10 år siden i forbindelse med en discusprolaps

Henvist af lægen og kiropraktoren stod klienten noget modvilligt i mit behandlingslokale og spurgte om jeg kunne hjælpe ham. I genoptræningsfasen efter medicinsk behandling modtog klienten afspændingmassage af mig samt ergonomisk rådgivning og personlig træning. Senere, ude af akutfasen, fortsatte han til ugentlig holdtræning og opfølgende afspændingsmassage hver anden måned. Jeg smiler…. i notatet til beskrivelse af valgt behandling har han skrevet. Nu er jeg klar til rygestop er der noget med at øreakupunktur er inkluderet ved bookning af 60 minutters behandling. “Ja” skriver jeg tilbage til ham –  det er rigtigt at øreakupunktur smerte og symptom behandling er inkluderet i 60 minutters behandlingerne. Men øreakupunktur for Rygestop og Sukkertrang har sin egen servicebeskrivelse og skal bookes særskilt. 


Flere forskellige behandlingsteknikker også til golf- og tennisalbuer

Den næste klient er en ny klient jeg ikke kender. Hun har skrevet en besked til mig og booket en sundhedssamtale på 40 minutter. I beskeden til mig , står der…. jeg spiller golf med en veninde der siger at du kan trylle både golf- og tennisalbue væk på én behandling – jeg anede ikke hvilken slags tid jeg skulle booke, så nu har jeg booket sundhedssamtale fordi der står, at vi dér finder den rigtige behandling for mig.

Min veninde fortalte mig at din behandling af hendes albue var en blanding af samtale, blid massage, neuromuskulær trykpunktsmassage og akupunktur – at du en enkelt gang brugte cubbing og en anden gang brugte infrarød. Jeg er helt i vilrede – hvilken slags service/ behandling skal jeg booke fremover – jeg har så ondt så ondt. Jeg vil lige huske at sige til den klient, at ja, jeg oplever at både tennis- og golfalbuer kan behandles nemt og hurtigt men at det sagtens kan være at det kræver flere behandlinger. Det er meget individuelt…som hovedregel er det sådan at der skal kunne mærkes en forandring/bedring allerede efter første eller anden behandling ellers må man overveje anden behandling eller behandler.


Med fokus på personlig udvikling

Den næste klient er en der kommer jævnligt i forbindelse med sorgbearbejdelse og personlig udvikling – hun havde booket healingsmassage. I beskeden til mig var skrevet – Via meditationsøvelserne er jeg endelig ved at få god kontakt til mit indre barn og sover lidt bedre om natten. PS. må jeg ønske lavendeldåber i massageolien idag og en afsluttende meditation med fokus på kontakt til mit indre barn og det at være selvkærlig. Jeg får besøg af hele familien og vil gerne huske på at sætte klare og kærlige grænser.


Vigtigt med fokus i behandlingerne

Den næste klient er en ældre mand der kommer og får øreakupunktur når hans psoreasis blusser op så han derved undgår hormoncreme. 

Her lægger jeg altid ekstra tid ind for at vi har tid til at tale om kost, saltbade, stresshåndtering. Derudover ønsker han en opfølgning på et forløb han var i der handlede om kostændring og det at ville tabe sig.

Den sidste klient er en kollega der kommer og får Japansk Facelifting med fokus på organpåvirkning via ansigtets refleks- og organ punkter. Min kollega er også min sparringspartner – vi mødes jævnligt og er klienter hos hinanden og udveksler fagligt. Hun er min sidste “klient” idag.


At finde egen selvhelbredende kilde

Imorgen kommer der en ung håndboldspiller der har springerknæ og en kvinde der har bestilt blid helkropsmassage som selvforkælelse ifm. stress-sygemeldning. Derefter har jeg fri til Yoga og badning. Jeg elsker den variation i min hverdag. Forskellige smukke sjæle møder jeg på min vej – i behandlingslokalet og til yogaundervisning – på deres vej ind til at finde deres egen selvhelbredende kilde inspirerer de mig til hele tiden at søge og lære nyt.

Vigtigst af alt bliver jeg hele tiden mindet om, at bearbejde de følelser der bor i mig,-  at søge hjem og være hjemme i kontakt, nærvær og kærlighed. Jeg bliver mindet om hele tiden selv at sørge for at ‘tanke’ min beholder op. Det gør jeg blandt andet ved at dyrke yoga, afspænding/bevægelse, modtage massage, meditere og lege såsom at danse, bade, cykle og ro havkajak.

Jeg elsker mit arbejde som behandler og som underviser Jeg elsker at uddanne mig så jeg på bedste måde kan hjælpe andre mennesker til at finde lindring, sundhed, styrke, kærligheden til sig selv, nærvær og ro. Det være sig energimæssigt, fysisk som følelsesmæssigt.


Synes du det er svært at booke via onlinbooking ? så kan du altid kontakte mig via telefon eller messenger så vi sammmen finder den rette behandling for dig og om det er mig eller en helt anden der kan hjælpe dig bedst muligt.


 

Del gerne
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *