DETOX – Den tidlige forårsrengøring

Detox betyder “afgiftning”. Så kan man spørge sig selv: behøver jeg at afgifte – er jeg forgiftet?

I de sidste par år er ordet DETOX blevet meget aktuelt og brugt i flæng både ift diverse juicekurer, yogaretreats og almene sundhedskure.
Mange har spurgt, hvordan jeg detoxer. De sidste mange år har jeg prøvet forskellige måder at detoxe på – det jeg varmt anbefaler er dette produkt – det homøopatiske naturlægemiddel Detox-Kit. Nedenfor kan du læse hvorfor.

Behøver jeg en årlig “afgiftning”? – måske ikke. Jeg vælger at detoxe for at aflaste min krop og ser detox som en forårsrengøring af hele min organisme. De sidste mange år har jeg én gang årligt taget det homøopatiske middel – Detox-Kit. ..Og jeg kan mærke, det virker – jeg får mere energi og overskud.
– En lille ekstra oplysning er, at jeg fik pludseligt opstået pollenallergi væk med det i kombination med et andet homøopatisk lægemiddel, som jeg beskriver i et senere blogindlæg.

I modsætning til mange andre detoxprodukter er Detox-Kit ikke bare et middel, der virker på mave-/tarmsystemet, men et middel, der hjælper kroppen med at stimulere det lymfatiske system – mave-tarmsystemet samt lever og nyrer.
For mig er det ikke nok alene bare at indtage de homøopatiske dråber i 6 uger. Jeg prøver også at undgå visse fødevarer og prøver at have fokus på at spise sundt og varieret, motionere, få nok søvn samt at gøre en masse ting (selvforkælelse) der støtter kroppens naturlige afgiftningsmekanismer.

Hvad virker støttende for detoxing  – hvad stimulerer de naturlige afgiftningsmekanismer ?

De 6 uger jeg detoxer, prøver jeg at gøre følgende:

 • Motionerer dagligt med en puls på 120-140 slag i minuttet i 5-10 minutter. F.eks. at løbe, hoppe eller danse til dit yndlingstrack – forslag “It´s raining men” – måske efterfulgt af DE FEM TIBETANERE.
 • Drikker ca. 2 liter vand om dagen.
 • Sover minimum 8 timer om natten – gerne i seng før 22.00
 • Spiser sundt og varieret – masser af frugt og grønt – næsten ingen kød og stivelse.
 • Tilfører spirulina og byggræspulver (1 tsk. af hver ) i morgen-smoothien.
 • Husker min olie og citron-ingefær-gurkemejeshot som du kan se opskriften på HER
 • Får masser af frisk luft.
 • Få massage én gang ugentligt.
 • Mediterer dagligt – sidde i stilhed med sig selv – måske finde guidede meditationer via podcasts eller anden medieplatform. 
 • Tørbørster LÆS HER
 • Vinterbader og går i sauna.

Jeg undgår at indtage:

 Gluten- og mælkeprodukter, sukker, alkohol og kaffe.

OBS! Hvis du er heavy forbruger af sukker, kaffe og andre stimulanser, kan det være en god ide “at trappe ned”, inden du begynder selve Detox-kuren, da du ellers godt kan få lidt hovedpine og utilpashed de første par dage – men hold ud – for du får det fantastisk.

Hvorfor detoxe?- grunde til at afgifte

Oppustet mave – fordøjelsesproblemer
Ømme/stive led og muskler
Allergi
Hudproblemer
Gigt
Hævede fingre og fødder
Mangel på koncentration
Hovedpine
Fedtophobning i form af deller og appelsinhud

..og mange andre grunde, jeg detoxer hovedsagligt for at få mere energi og overskud.

Sådan gør du

Du går ned i din lokale helsekost eller bestiller Detox-Kit på nettet. Hvis du er en af de heldige, som skal på skiferie i Østrig eller Tyskland, kan du købe de homøopatiske dråber til halv pris. I Danmark koster de ca. 289 kr. 
I det købte Kit finder du 3 præparater, Berberis- hommaccord, Lymphomyosot og Nux vomica – hommaccord. Disse præparater indtages dagligt i 6 uger.

Dosering: 10 dråber af hver flaske 3 gange dagligt. Jeg kan finde det svært at dosere 3 gange om dagen, derfor hælder jeg 30 dråber af hver flaske i en flaske kildevand (0,7 -1,5 l) og indtager blandingen slurkvis i løbet af dagen. – Det er super nemt, og når det er nemt, så får jeg gjort det!

Fakta om detox kit

Ifølge producenterne af DETOX KIT bør “..en afgiftningskur være det første skridt ved enhver form for behandling af en kronisk sygdom, da det er centralt at genaktivere kroppens egne afgiftningssystemer. Kroniske sygdomme og allergier er altid fulgt af et svækket immunsystem. Et godt fungerende immunsystem kan blive skadet af bl.a. fordøjelsesproblemer, forurening, uvarieret kost og alderdom. Kroppens udskillelsesveje vil i nogen tid kunne kompensere for disse negative påvirkninger. Ved vedvarende overbelastning vil kroppen ikke kunne følge med i afgiftningen og begynder at danne giftdepoter og blokeringer rundt om i organismen med vidtrakte konsekvenser.”
Husk altid at rådspørge dig med lægen, hvis du er i tvivl, om hvorvidt det er godt for dig at bruge det homøopatiske middel DETOX KIT. 

God fornøjelse med din Detox ♥
Kærlig hilsen Lisbeth Grøhn ♥

Del gerne
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter

1 tanke om “DETOX – Den tidlige forårsrengøring”

 1. Pingback: Hvorfor minus gluten, minus mælk, minus sukker og minus alkohol? - Det dejlige liv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *