Detdejligeliv.dk fejrer fødselsdag, med at give dig en gave

Min fødselsdagsgave til dig er at give dig 20% på alle behandlinger i OKTOBER, november og december 2018. Du kan gå ind og booke din tid her https://onlinebookingdetdejligeliv.onlinebooq.dk 

Det er nu snart 1 år siden jeg sagde mine 10 ugentlige undervisningshold og mit faste job op. Snart 1 år siden min dejlige datter sagde – kom nu mor, jeg ved du kan og du vil jo gerne, der er tid nu vi er store børn nu, nu er det tid til dig.
Vi bygger det hele op om dit yndlingsord “dejlig”. På den måde opstod bloggen detdejligeliv, facebooksiden og senere instagram med Ida som It- og sjæle supporter.
Jeg takker min dejlige familie, jeg takker universet for støtten til at følge mine drømme om at behandle, uddanne mig, undervise og skrive med udgangspunkt i det der interesserer mig. At skabe plads til og rum for at lytte til egen krop og dens helende kapacitet, med sjælen som kærlig vejviser.

“I vores villighed 

til at træde ind i det ukendte,

i feltet af muligheder,

overgiver vi os selv til den skabende bevidsthed,

som koreograferer universets dans.”

Deepak Copra

Tak for dansen her det første år ♥

Tak fordi du læser med 
De kærligste hilsner Lisbeth Grøhn

 

 

Del gerne
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *