Afspændingsmassage – hvad er det?

Hvad er en afspændingsmassage?

Afspændingsmassage er en behagelig og rolig og dybdegående massageform, hvor hele kroppen arbejdes igennem med blide, men faste, stimulerende punkter, greb og strygninger. Med fokus på at lindre muskelspændinger, stimulere og aktivere blodcirkulationen og give indre ro og velvære.

Vene- og lymfekredsløbet stimuleres, så affaldsstoffer føres mere effektivt væk. Blodcirkulationen øges, dels for bedre tilføring af ilt og næringsstoffer, men også for bedre udskildelse af affaldsstoffer.

Behandlingen er velgørende, afspændende, afstressende og appellerer til kroppens selvhelbredende evner.

Afspændingsmassagen er særdeles effektiv i forbindelse med stress og kan forebygge og lindre en lang række af de fysiske og mentale skadesvirkninger, som stress kan give. Mange vælger dog afspændingsmassage udelukkende som velvære for krop og sjæl.

Massagen sammensættes ud fra dit ønskede fokus.  Måske er du sportsudøver og har overanstrengt din krop. Hvad enten overanstrengelsen er som følge af dit “fritidsliv”, “følelsesliv” eller “arbejdsliv”, om dit fokus er  spændingshovedpine, tennisalbue, ledsmerter, sportsskader, lavt energiniveau, musearm, personlig udvikling, grounding, smidighed, gigt eller noget helt andet, så tilpasses massagen dig og dit behov. 

Til massagen anvendes en lækker økologisk koldpresset mandelolie – enten i ren form eller tilsat en smule afstressende og beroligende æterisk olie.

 

Behandling og undervisning finder sted på Aggersvoldvej 30, 4440 Mørkøv.

Afspændingsmassage  læs mere HER .
Book online HER

 Hvorfor vælger jeg at få massage eller anden form for kropsbehandling minimum 1 gang om måneden?

Når du sender din bil på værksted til service, gør du det for at vedligeholde den. Du ved godt, hvorfor det er vigtigt at tage bilen til service. Du ved sikkert, at serviceeftersyn har en stor betydning for motorens holdbarhed og for sikkerheden. Du bevarer din bil bedst muligt, sikrer en høj driftsikkerhed og ikke mindst en høj passagersikkerhed.

Det er faktisk det en massage eller anden behandling er for mig – et serviceeftersyn. Jeg vil hellere forebygge med nærvær, nydelse og selvforkælelse. Som med en bil er det langt sjovere at følge serviceeftersynene, og herved reagere inden de røde lamper lyser i instrumentbrættet – ikke bare vente til motoren brænder sammen.
Jeg tog en beslutning for mange år siden om at passe godt på mig selv og sætte selvforkælelse og nydelse højt – både ud af respekt for mig selv, men også i respekt for mine “medpassagerer”

Som Ole Henriksen så smukt siger det: “I love it – and I am worth it”

Et andet aspekt er det økonomiske aspekt. Jeg vil meget hellere prioritere at ha’ det godt i min krop end bruge penge på fx. at farve mit hår. Mit “Behandlings-Budget” ligger langt under et “Farve-Hår-Hos-Frisør-Budget”.

Kærlig hilsen Lisbeth Grøhn ♥

Del gerne
Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someoneTweet about this on Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *